Нашата уебстраница използва "бисквитки", за да предложи по-добра практическа работа на потребителите. Препоръчваме да приемете тяхната употреба, за да се насладите напълно на нашият сайт..

cancel
  • Намалена цена

VILMARK EVERYWHERE BROWN МЪЖКИ ТУРИСТИЧЕСКИ БОТИ

300,00 лв.
219,00 лв. Спестявате 27%

Марка: VILMARK

Модел: EVERYWHERE Brown

Средно високи туристически обувки в кафяв цвят

Color
  • Black
  • Brown
Size
Количество

Всички материали са с най- високо италианско качество.

Обувките са трисезонни подходящи за лов, риболов, планинарство и ежедневно носене в зимни условия, пролет и есен.

-външна част- водоустойчива (хидрофобизирана)  и дишаща италианска естествена кожа в кафяв цвят с най-високо качество

-вътрешна част-намската изолираща мембрана със сребърни йони SYMPATEX

Logo Sympatex

-стелка- висококачествен изолиращ материал

-Италианска подметка, модел-Канада. Висококачествен материал, може да бъде подложена както на леко така и на тежко натоварване. С много добро сцепление на различните повърхности с изключителна компенсираност между здравина, еластичност, лекота но същевременно предпазваща от подбиване на крака, от камъни, скали, клони! Специално разработена за лов и туризъм,  на всеки терен по нашите географски ширини!

-SYMPATEX- водоустойчива и дишаща мембрана, която пази краката ви сухи, топли и проветрени. Осигурява идеален климат в обувките.

Технологии: SYMPATEX membrane  

Logo Sympatex

Мембрана Симпатекс е 100% водонепропусклива, с рекорден воден стълб 300,000 мм, оптимална дишаемост, 100% ветроустойчива, високо еластична, устойчива на различни химични вещества, структура без пори- пот и замърсяване не могат да попречат на функционирането и и е лесна за поддържане,за разлика от другите мембрани. Също тя е с 200% разтегливост, четири пластова, най-здрава и издръжлива в сегмента! Това ви осигурява напълно сухи и топли крака. Влагата бързо се извежда от вътрешността на обувката навън докато водните капки не могат да проникнат отвън-навътре. Съдържа 3D джобове, които държат влагата далеч от крака и я извеждат навън, което я прави по-изолираща, държаща топло и сухо от порестите мембрани. Тя съдържа сребърни нано йони, които неутрализират лошата миризма и предотвратяват развитието на бактерии и гъбички. Мембрана Симпатекс е 100% рециклируема и с грижа към природата. Поради тези и уникални качества е предпочитана от VILMARK и клиентите! В лабораториите на SYMPATEX в Германия се тестват, всички материали и кожи на обувки VILMARK! Това гарантира здравината, дишаемоста, водоустойчивостта, както и здравенасочената екологичност на обувките! Един от тестовете на обувката е поставянето и при 14 часов тест на сгъване и натиск, под налягане във вода със симулатор!  Нейните показатели и представяне я правят водеща в световен мащаб.

Thinsulate2-изолация, Memory System-приема формата на крака

-висок борд- материал Пампас

-цял език- предотвратява навлизането на вода и сняг в обувките

-подсилена пета

-цялостна височина на обувката- 20 см.

-тежест- 734 г. на обувка за 42 номер

ЗАБЕЛЕЖКА:

Препоръчително е всички обувки с мембрана да бъдат носени с чорапи от изкуствена материя, вълнени (или с най-висок процент вълна), а също и от COOLMAX материи!

Чорапи от памучна материя не са подходящи за носене на обувки с мембрана, тъй като памука абсорбира влагата и я задържа вътре в обувката. Това не позволява на мембраната да играе своята роля за извеждане на влагата извън обувката!

Вижте също и: