Нашата уебстраница използва "бисквитки", за да предложи по-добра практическа работа на потребителите. Препоръчваме да приемете тяхната употреба, за да се насладите напълно на нашият сайт..

cancel
  • Намалена цена

VILMARK TOP BROWN (ВИСОКИ БОТУШИ ЗА ЛОВ И ТУРИЗЪМ)

360,00 лв.
198,00 лв. Спестявате 45%

Разгледайте модела 3D:

3d

Марка: VILMARK

Модел: TOP BROWN


Високи туристически обувки 
за лов, риболов и туризъм

Color
  • Red
  • Black
  • Brown
Size
Количество

- външна част- водоустойчива (хидрофобизирана) и дишаща естествена кожа в кафяв цвят, 2,8мм.

-вътрешна част- мембрана SYMPATEX

-стелка- висококачествен изолационен материал

-италианска подметка модел-Канада-висококачествен материал, може да бъде подложена както на леко така и на тежко натоварване. С много добро сцепление на различните повърхности с изключителна компенсираност между здравина, еластичност, лекота но същевременно предпазваща от подбиване и удари на крака, от камъни, скали, клони! Специално разработена за лов и туризъм,  на всеки терен по нашите географски ширини!

- SYMPATEX- немска водонепропусклива и дишаща мембрана със сребърни йони, която пази краката ви сухи, топли и проветрени

- Технологии- мембрана SYMPATEX

Logo Sympatex

Мембрана Симпатекс е 100% водонепропусклива, с воден стълб 300,000 мм, оптимална дишаемост, 100% ветроустойчива, високо еластична, устойчива на различни химични вещества, структура без пори- пот и замърсяване не могат да попречат на функционирането и и е лесна за поддържане,за разлика от другите мембрани. Също тя е с 200% разтегливост, четири пластова, най-здрава и издръжлива в сегмента! Това ви осигурява напълно сухи и топли крака. Влагата бързо се извежда от вътрешността на обувката навън докато водните капки не могат да проникнат отвън-навътре. Съдържа 3D джобове, които държат влагата далеч от крака и я извеждат навън, което я прави по-изолираща, държаща топло и сухо от порестите мембрани. Тя съдържа сребърни нано йони, които неутрализират лошата миризма и предотвратяват развитието на бактерии и гъбички. Мембрана Симпатекс е 100% рециклируема и с грижа към природата. Поради тези и уникални качества е предпочитана от VILMARK и клиентите! В лабораториите на SYMPATEX в Германия се тестват, всички материали и кожи на обувки VILMARK! Това гарантира здравината, дишаемоста, водоустойчивостта, както и здравенасочената екологичност на обувките! Един от тестовете на обувката е поставянето и при 14 часов тест на сгъване и натиск, под налягане във вода със симулатор!  Нейните показатели и представяне я правят водеща в световен мащаб.

Thinsulate2-изолация, Memory system-приемаща формата на крака
- защита- висок борд Пампас
- цял език- не допуска навлизането на вода и сняг в обувката
- подсилена задна част

-цялостна височина на обувката- 26,5 см.
-тегло на обувка- 764 г. за 43 размер

ЗАБЕЛЕЖКА:

Препоръчително е всички обувки с мембрана да бъдат носени с чорапи от изкуствена материя, вълнени (или с най-висок процент вълна), а също и от COOLMAX материи!

Чорапи от памучна материя не са подходящи за носене на обувки с мембрана, тъй като памука абсорбира влагата и я задържа вътре в обувката. Това не позволява на мембраната да играе своята роля за извеждане на влагата извън обувката!

Вижте също и: