Нашата уебстраница използва "бисквитки", за да предложи по-добра практическа работа на потребителите. Препоръчваме да приемете тяхната употреба, за да се насладите напълно на нашият сайт..

cancel
  • Намалена цена

TOP BLACK Високи Туристически Обувки

350,00 лв.
199,50 лв. Спестявате 43%

Марка: VILMARK

Модел: TOP BLACK

Високи туристически ботуши

Color
  • Red
  • Black
  • Camel
  • Brown
Size
Количество

Високи туристически обувки за лов, туризъм, полиция.

Подходящи също за екстремните условия на армията, полицията и пожарната. С уникалната мембрана Симпатекс, устойчива на вода, студ и различни химични вещества.


- външна част- хидрофобизирана (водоустойчива)
 и дишаща естествена италианска кожа най-висок клас в черен цвят, 2,8мм.

-вътрешна част-немската мембрана със сребърни йони SYMPATEX, изолиращ материал

Logo Sympatex

-стелка- висококачествен изолационен материал

- италианска подметка тип-Канада- висококачествен материал, може да бъде подложена както на леко така и на тежко натоварване. С много добро сцепление на различните повърхности с изключителна компенсираност между здравина, еластичност, лекота но същевременно предпазваща от подбиване на крака, от камъни, скали, клони! Специално разработена за лов и туризъм,  на всеки терен по нашите географски ширини!

- SYMPATEX- водонепропусклива мембрана, която пази краката ви сухи, топли и проветрени
- Технологии- мембрана SYMPATEX

787.gif

Мембрана Симпатекс е 100% водонепропусклива, с воден стълб 300,000 мм, оптимална дишаемост, 100% ветроустойчива, високо еластична, устойчива на различни химични вещества, структура без пори- пот и замърсяване не могат да попречат на функционирането и и е лесна за поддържане,за разлика от другите мембрани. Също тя е с 200% разтегливост, четири пластова, най-здрава и издръжлива в сегмента! Това ви осигурява напълно сухи и топли крака. Влагата бързо се извежда от вътрешността на обувката навън докато водните капки не могат да проникнат отвън-навътре. Съдържа 3D джобове, които държат влагата далеч от крака и я извеждат навън, което я прави по-изолираща, държаща топло и сухо от порестите мембрани. Тя съдържа сребърни нано йони, които неутрализират лошата миризма и предотвратяват развитието на бактерии и гъбички. Мембрана Симпатекс е 100% рециклируема и с грижа към природата. Поради тези и уникални качества е предпочитана от VILMARK и клиентите! В лабораториите на SYMPATEX в Германия се тестват, всички материали и кожи на обувки VILMARK! Това гарантира здравината, дишаемоста, водоустойчивостта, както и здравенасочената екологичност на обувките! Един от тестовете на обувката е поставянето и при 14 часов тест на сгъване и натиск, под налягане във вода със симулатор!  Нейните показатели и представяне я правят водеща в световен мащаб.

Thinsulate2-изолация, Memory system-приема формата на крака


- защита- висок борд от материал пампас (висока технология от естествена кожа и вид гума)
- цял език- не допуска навлизането на вода и сняг в обувката
- подсилена задна част

-цялостна височина на обувката- 26,5 см.

ЗАБЕЛЕЖКА:

Препоръчително е всички обувки с мембрана да бъдат носени с чорапи от изкуствена материя, вълнени (или с най-висок процент вълна), а също и от COOLMAX материи!

Чорапи от памучна материя не са подходящи за носене на обувки с мембрана, тъй като памука абсорбира влагата и я задържа вътре в обувката. Това не позволява на мембраната да играе своята роля за извеждане на влагата извън обувката!

 
-тегло на обувка- 764 г. за 43 размер

Вижте също и: