Нашата уебстраница използва "бисквитки", за да предложи по-добра практическа работа на потребителите. Препоръчваме да приемете тяхната употреба, за да се насладите напълно на нашият сайт..

cancel
  • Намалена цена

VILMARK EVERYWHERE MORELLO ТУРИСТИЧЕСКИ КОЖЕНИ ОБУВКИ

300,00 лв.
138,00 лв. Спестявате 54%

Марка: VILMARK

Модел: EVERYWHERE MORELLO (ЦВЯТ БОРДО)

Туристически и ежедневни обувки с водоустойчива мембрана

Color
  • Red
  • Black
  • Camel
  • Brown
Size
Количество

Обувките са трисезонни, подходящи за туризъм и ежедневно носене в зимни условия, пролет и есен. Всички материали са с най-високо италианско качество. 

-външна част- водоустойчива (хидрофобизирана) и дишаща естествена кожа в цвят вишна с най-високо качество и дебелина 2,8 мм

-вътрешна част- водоустойчива и студоустойчива мембрана SYMPATEX

-стелка- висококачествен изолиращ материал

-италианска подметка- висококачествен материал, може да бъде подложена както на леко, така и на тежко натоварване, подходяща за условия в планината или зимни в града

-SYMPATEX- немска водоустойчива мембрана, която пази краката ви сухи, топли и проветрени и осигурява идеален микроклимат в обувките

Logo Sympatex

Технологии: SYMPATEX membrane

Мембрана Симпатекс е 100% водонепропусклива, с воден стълб 300,000 мм, оптимална дишаемост, 100% ветроустойчива, високо еластична, устойчива на различни химични вещества, структура без пори- пот и замърсяване не могат да попречат на функционирането и и е лесна за поддържане. Това ви осигурява напълно сухи крака. Влагата бързо се извежда от вътрешността на обувката навън докато водните капки не могат да проникнат отвън-навътре. Тя съдържа сребърни нано йони, които неутрализират лошата миризма и предотвратяват развитието на бактерии. Мембрана Симпатекс е 100% рециклируема и с грижа към природата.  Нейните показатели и представяне я правят водеща в световен мащаб.

Thinsulate2, Memory System

-висок защитен борд- материал Пампас  (гумирана естествена кожа)

-цял език- предотвратява навлизането на вода и сняг в обувките

-подсилена пета

-цялостна височина на обувката- 20 см.

-тежест- 551 г. на обувка за 39 номер

ЗАБЕЛЕЖКА:

Препоръчително е всички обувки с мембрана да бъдат носени с чорапи от изкуствена материя, вълнени (или с най-висок процент вълна), а също и от COOLMAX материи!

Чорапи от памучна материя не са подходящи за носене на обувки с мембрана, тъй като памука абсорбира влагата и я задържа вътре в обувката. Това не позволява на мембраната да играе своята роля за извеждане на влагата извън обувката!

Вижте също и: